Academia Florilor de Hârtie este școala ta de flori on-line!!!

Descoperă cea mai simplă și rapidă tehnică de a realiza o floare din hârtie creponată.

Curs gratuit cu Raluca Dumitran !!!

Apasă butonul de mai jos apoi cere acces în grupul de curs și în câteva ore poți avea o floare nouă în portofoliul tău.

Asigură-te că ceri acces la grupul de curs după ce apeși butonul de mai jos!

Poți da SHARE pe FACEBOOK și cineva se va bucura de acest curs gratuit !

Lisianthus din hârtie creponată te vă ajuta să completezi rapid și ieftin orice tip de design floral

Ce vei primi dacă te înscrii la curs ?

De ce Lisianthus ?

Anul acesta am realizat numeroase buchete de mireasă/nașă și mi-a fost de mare ajutor această floare, Lisianthus, pentru a completa cu un plus de textură aceste compoziții florale.

Lisianthus, cunoscută și ca Eustoma,  este o floare delicată și versatilă care se găsește în mod natural în multe culori și se potrivește foarte bine lângă majoritatea florilor mai prețioase precum bujorul sau trandafirul.

Am folosit lisianthus din hârtie creponată în  buchetele de mireasă, în lumânările de cununie și cele de botez, în aranjamente de oferit sau aranjamentele de sală.

Fiind o floare ușor de realizat, timpul petrecut pentru realizarea oricărui aranjament s-a înjumătățit și asta a adus cu sine și  beneficii.

  • Am reușit să echilibrez prețul aranjamentelor și clienții au fost foarte fericiți.
  • Timpul petrecut pentru realizarea unui buchet s-a scurtat și implicit am reușit să onorez mai multe comenzi.
blushing bride flower

Despre mine…

Sunt Raluca Dumitran și de 5 ani studiez continuu cum să realizez flori din hârtie creponată, realistice.

Arta florilor din hârtie este cel mai frumos lucru pe care l-am descoperit până acum. Am descoperit, în timp,că, pentru mine, a realiza flori din hârtie creponată este mult mai mult decât un hobby, este…  Terapie pentru suflet

Autodidacta fiind, am întâlnit foarte multe provocări de-a lungul timpului și multe dintre florile lucrate au ajuns la coșul de gunoi pentru că nu eram destul de mulțumită de rezultat.

Spiritul de observație ascuțit și perseverența m-au ajutat să trec peste toate provocările întâlnite și astăzi pot spune ca sunt mulțumită de portofoliul meu de flori din hârtie creponată.

Desigur, întotdeauna este loc de mai bine și în acest scop studiez și îmi îmbunătățesc constant tehnica de lucru.
De peste 4 ani împărtășesc, prin intermediul cursurilor susținute, experiența acumulată în acest domeniu cu cei care vor să descopere secretele tehnicii mele de lucru și astfel am constatat că oricine poate realiza flori din hârtie creponata realistice dacă își dorește.

Am creat Academia Florilor De Hârtie special pentru cei ce vor să aprofundeze această artă sub îndrumarea mea și azi sute de suflete se bucură de informația primită prin intermediul cursurilor on-line pe care le susțin.

Acum ai și tu ocazia să înveți sub îndrumarea mea cum să realizezi flori din hârtie creponată realistice.

Dar din dar se face rai”  este proiectul meu de suflet iar tu poți să fii ambasador.

S-au împlinit deja 4 ani de la primul curs susținut în Constanța și asta pentru că cineva și-a dorit foarte mult să învețe tehnica mea de lucru pentru realizarea florilor din hârtie creponată.

Așadar, din dorința de a marca acești 4 ani minunați în care inspirația nu m-a lăsat baltă, vreau să împărtășesc din tainele mele cu toți cei care vor să învețe să facă ceva creativ.
În acest scop am creat acest curs gratuit unde îți voi pune la dispoziție câteva materiale gratuite prin care vei descoperi minunata lume a florilor din hârtie creponată. 
În plus, periodic, vei primi reduceri pentru cursurile online pe care le susțin.

Alege să fii ambasador al Academiei Florilor De Hârtie și hai să bucurăm cât mai multe persoane cu acest curs gratuit. Dă-i un SHARE pe Facebook.

Dă clik pe butonul roșu și vei fi redirecționat către  grupul de curs unde trebuie să ceri accesul !

Pentru cine este acest curs ?

✅ Dacă ești o persoană creativă în căutarea unui nou hobby, aici vei găsi inspirația de care ai nevoie.
✅ Dacă nu ai mai lucrat niciodată flori din hârtie creponată și nu știi de unde să începi, aici vei primi îndrumarea necesară.
✅ Dacă nu ești foarte mulțumită de florile pe care le realizezi, aici vei avea posibilitatea să îți perfecționezi tehnica de lucru.
✅ Dacă faci deja flori din hârtie creponată acum ai ocazia să adaugi flori noi în portofoliul tău.
 

Cere acees la grupul de curs după ce apeși butonul de mai jos

Alte cursuri on-line care te-ar putea interesa

TRANDAFIRUL DAVID AUSTIN

Sunt foarte entuziasmată să împărtășesc cu tine câteva dintre lucrările celor ce au parcurs aceste cursuri on-line pe care le-am susținut și impresiile lor despre experiența acumulată sub îndrumarea mea..

Desigur, în mare parte meritul se datorează ambiției lor de a evolua și studiului propriu pe tehnica predată de mine și pentru asta pot doar să le felicit și să le doresc succes în drumul lor !

Consideri că este ceva prea complicat pentru tine și crezi că nu vei reuși să realizezi flori din hârtie creponată, deși ți-ar plăcea foarte mult?
Te aștept să lucrăm împreună la visul tău, pe o structură de curs testată și care dă rezultate sigure.