Academia Florilor De Hârtie Raluca Dumitran

Tu ce flori noi ai adăugat în portofoliul tău anul acesta?

Învață și tu să faci Blushing Bride din hârtie creponată și scapă de monotonia din designurile tale floarale imediat

blushing bride

Dacă ești aici, cu siguranță măcar o dată ai fost și tu în una din situațiile prin care am trecut și eu la un moment dat...

„Aș dori un buchet de mireasă care să conțină ceva flori mai deosebite”...
Iar tu pur și simplu nu știai ce flori să-i mai propui pentru buchetul ei

Simți că lipsește ceva din design-urile florale pe care le realizezi dar nu stii ce sau pur și simplu te-ai plictisit să faci la nesfârșit aceleași flori din hârtie creponată cu care clienții tăi sunt deja obișnuiți?

Floarea de Blushing Bride te va ajuta să ieși in evidență și să te diferențiezi de concurență.

blushing bride flower
blushing bride din hartie creponata

Blushing Bride este o floare cu tradiție în buchetele de mireasă în SUA și de câțiva ani este cerută și apreciată și de miresele din România.

Acum câțiva ani ,pe vreme când lucram în florărie, am avut ocazia să lucrez cu florile de Blushing Bride, naturale.

Este o floare de o gingășie aparte, compusă din mai multe inflorescențe micuțe, unele înflorite, altele încă boboci, ce pot da un aer sofisticat oricărui buchet.

Această floare are formă de stea și petale care variază în culori de la alb perlat  până la crem cu nuanțe de roz pal.

În plus, inflorescențele mici care compun floarea sunt ideale pentru a realiza diverse accesorii precum cocardele,brățările pentru domnișoarele de onoare sau alte accesorii ce țin de organizarea unei nunți.

Îmi doream de mult timp să pot realiza floarea de Blushing Bride din hârtie creponată

blushing bride flower

Mi-a luat ceva timp până m-am hotărât să realizez această floare, apoi a mai trecut un timp până când am început efectiv să o studiez.

Părea descurajant. Nu știam de unde să încep și ce variantă de floare să abordez pentru că ea, ca toate florile naturale, se regăsește în mod natural în mai multe variante de culori și forme.
 
În același timp căutam și o tehnică de lucru, nu foarte complicată dar care să îmi ofere rezultate bune și repede.
 
Pot spune că această nouă floare a fost ca o gură proaspătă de oxigen pentru mine și miresele  care și-au dorit anul acesta buchete care să conțină flori mai prețioase. 
 

Dacă și tu simți nevoia să adaugi flori noi în portofoliul tău ești în locul potrivit

Am pregătit acest curs on-line din care poți învăța rapid cum să faci Blushing Bride din hârtie creponată

Partea grea cu studiul am făcut-o eu, tu acum trebuie doar să îmi urmezi sfaturile.

Te invit în această călătorie ghidată la finalul căreia vei avea o nouă floare în portofoliul tău, rapid și fără stres.

Cursul va fi online și se va desfășura într-un grup privat, pe Facebook și le vei putea urmări din confortul casei tale, fără stres și timp pierdut. Vei avea nevoie doar de telefon/laptop și conexiune la internet. 

În doar câteva ore poți avea floarea de Blushing Bride în portofoliul tău de flori din hârtie creponată și vei scăpa definitiv de monotonia din design-urile tale florale. 

Cu puțină ambiție, perseverență, dorință suficientă și tehnica de lucru corectă vei realiza cu ușurință aceste flori. 

În cadrul cursului vei primi toate informațiile necesare pentru construcția acestei florii iar tu nu vei mai pierde timp și materiale pentru că munca grea cu studiul am făcut-o eu

blushing bride din hartie creponata

Învață și tu să faci Blushing Bride din hârtie creponată și scapă de monotonia din compozițiile florale pe care le realizezi

Înscriere integrală 324 lei

curs on line raluca dumitran
Dacă încă nu ne-am cunoscut...

 

Sunt Raluca Dumitran și de 5 ani studiez continuu cum să realizez flori din hârtie creponată, realistice.

Autodidacta fiind, am întâlnit foarte multe provocări de-a lungul timpului și multe dintre florile lucrate au ajuns la coșul de gunoi pentru că nu eram destul de mulțumită de rezultat.
Spiritul de observație ascuțit și perseverența m-au ajutat să trec peste toate provocările întâlnite și astăzi pot spune ca sunt mulțumită de portofoliul meu de flori din hârtie creponată.
Desigur, întotdeauna este loc de mai bine și în acest scop studiez și îmi îmbunătățesc constant tehnica de lucru.
 
De peste 4 ani împărtășesc, prin intermediul cursurilor pe care le susțin, experiența acumulată în acest domeniu cu cei care vor să descopere secretele tehnicii mele de lucru. 
În tot acest timp am întâlnit la cursurile mele începători dar și persoane cu experiență și astfel am constatat că oricine poate realiza flori din hârtie creponata realistice dacă își dorește.

Am creat Academia Florilor De Hârtie special pentru cei ce vor să aprofundeze această artă sub îndrumarea mea și azi sute de suflete se bucură de informația primită prin intermediul cursurilor on-line pe care le susțin.
Acum ai și tu ocazia să înveți sub îndrumarea mea cum să realizezi flori din hârtie creponată, realistice.

De ce Blushing Bride ?

Blushing Bride din hârtie creponată este o floare gingașă care singură, în vază, îți poate înfrumuseța biroul de lucru sau un colțișor din casa ta.

În plus, dacă ai un business cu flori din hârtie creponată sau îți dorești unul, trebuie neapărat să te diferențiezi de concurență dacă vrei să ai succes.

Floarea de  Blushing Bride cu siguranță te va ajuta în acest sens.

Acest curs online este dedicat atât începătorilor care își doresc să descopere arta florilor din hârtie cât și celor experimentați dar care au nevoie de flori noi în portofoliul lor .

Așadar, cursul te va ajuta...

blushing bride din hartie creponata

Înscrie-te apăsând butonul de mai jos și hai și tu în grupul de curs !

Înscriere integrală 324 lei

Ce vei primi în cadrul cursului online Blushing Bride din hârtie creponată

Am pregătit pentru tine 9 lecții video la finalul cărora vei reuși și tu să construiești floarea de Blushing Bride. Lecțiile video le vei găsi în grupul de curs la care vei primi acces imediat după înregistrare. În total vei avea 2 ore de filmare profesională în care sunt surprinse toate secretele tehnicii mele de lucru pentru această floare. 

Toată această călătorie o vei parcurge în ritmul tău, din confortul casei tale și misiunea mea se va încheia atunci când tu vei face flori de Blushing Bride din hârtie creponată, realistice.

Vei primi o ședință de consultanță telefonică sau pe zoom de 30 min pentru a mă asigura că ai înțeles tehnica de lucru predată și îți voi răspunde la toate întrebările legate de construcția florii. 

Vei primi șabloanele în format pdf pentru construcția acestei flori și  acces pe viață la grupul de curs. Astfel vei putea revedea informația din cadrul cursului oricând dorești.

  1. Materialele folosite în construcția floriii de Blushing Bride sunt puține dar alese cu mare grijă pentru a oferi florii un aspect cât mai natural. Prezentarea lor o vei găsi în al doilea video, primul video fiind dedicat celor care încă nu m-au cunoscut. În plus am pregătit și un document pdf cu lista materialelor folosite plus link-uri către magazinele de unde le poți achiziționa.
  2. Hârtia cu care am ales să construiesc Blushing Bride este foarte importantă pentru aspectul ei final și de aceea am hotărât să îmi creez propria hârtie Doublette. În video 3 vei învăța să îți construiești propria hârtie doublette și cum să decupezi corect petalele și toate elementele necesare pentru construcția florii.
  3. Culoarea oricărei flori este primul lucru observat de privitor și pentru a face Blushing Bride din hârtie creponată am folosit o tehnică combinată prin care am nuanțat petalele florii. Fiind ca mai migăloasă parte din construcția florii, am căutat și găsit cea mai rapidă metodă să trec prin acest procedeu. Voi împărtăși cu tine această tehnică în video 4.
  4. Fiind o floare cu multe inflorescențe în diferite stadii de înflorire am dedicat 4 video-uri cu explicații clare despre cum să construiești efectiv inflorescențele din care este compusă floarea. În cele 4 video-uri îți voi arăta exact cum să construiești inflorescențe de Blushing Bride în diferite stadii de înflorire.
  5. În video 9 și 10 îți voi arătă cum să montezi și să nuanțezi detaliile de final care completează florile, cum să faci frunzele de Blushing Bride și cum să montezi efectiv toate elementele pentru a creea un fir de Blushing Bride gata de folosit în design-urile tale floral

Învață și tu să faci Blushing Bride din hârtie creponată și vei adăugă rapid o floare nouă în portofoliul tău.

Înscriere integrală 324 lei

Această ofertă este disponibilă doar la lansarea acestui curs. Ulterior prețul acestuia va crește. 

Timpul este cea mai neprețuită resursă a noastră. Tu îți gestionezi timpul constructiv ?

Atunci când studiez o FLOARE nouă sunt prinsă atât de mult în procesul de creație încât efectiv nu reușesc să mă ocup de comenzi și de multe ori pierd clienți.

Sunt mai mult de cinci ani de când am început să fac flori din hârtie creponată, iar atunci nu existau cursuri în domeniu. Am fost nevoită să îmi creez propriile tehnici de lucru și să îmi perfecționez constant metoda de realizare a florilor din hârtie creponată.

Sincer, aș fi preferat să am de la cine să învăț, iar eu în loc să pierd zile întregi studiind să îmi canalizez atenția pe business-ul meu. 

Dar ce presupune să fii autodidact? Nopți pierdute, materiale irosite, dureri de spate, timp și energie risipite…

Eu apreciez enorm munca celor care sunt autodidacți și prin ambiția lor reușesc să facă flori minunate, singuri fără nici un fel de îndrumare, iar cursul acesta nu este adresat lor.

Acest curs se adresează celor ce vor să învețe accelerat, vor să scape de bătăi de cap, dureri de spate ori nopți pierdute.

Acest curs se adresează celor ce vor să își canalizeze energia creatoare în produsele finele care merg spre clienți și implicit spre un câștig financiar.  

Avantajele unui curs sunt evidente, depinde doar de tine cum vrei să îți cheltui timpul

Tu ai timp de pierdut ?

Dacă nu ești încă convinsă de alegerea ta, hai să recapitulăm ce anume primești în cadrul cursului On-line Blushing Bride din hârtie creponată

Dacă te-ai hotărât să fiu ghidul tău în această călătorie dă clik pe butonul roșu și hai la curs !!!

Înscriere integrală 324 lei

Această ofertă este disponibilă doar la lansarea acestui curs. Ulterior prețul acestuia va crește. 

Academia Florilor de Hârtie poate fi școala ta de flori online

Te aștept să lucrăm împreună la visul tău, pe o structură de curs testată și care dă rezultate sigure.

Misiunea mea este aceea de a te învăța să transformi hârtia creponată în flori, realistice, care să placă tuturor.

Contact

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină, te invit să mă contactezi. O să te ajut cu mare plăcere!

magazin afiliat
HÂRTIE CREPONATĂ 60g și alte accesorii necesare pentru a realiza florile din cadrul acestor cursuri.
hartie creponata cartotecnica rossi