Câteva sute de participante la cursurile mele fac deja flori din hârtie creponată, realistice.

Multe dintre ele și-au recuperat deja banii cheltuiți pe curs, comercializând florile învățate sub îndrumarea mea.

Cum să realizezi DALIA din hârtie creponată simplu și rapid

Te voi învăța cum să realizezi Dalii în diferite stadii de înflorire, atât de frumoase încât toată lumea le va adora.
Totul în doar 7 zile!!!

Îți dorești și tu să faci flori realistice dar nu ai timp și energia necesară să studiezi pe cont propriu această floare ?

Realizarea florilor din hârtie creponată a devenit de ceva vreme un hobby foarte apreciat. Dorința de a face flori cât mai frumoase și mai realistice este din ce în ce mai mare. În plus, poți câștiga bani din comercializarea florilor lucrate de tine în timp ce te relaxezi.

Simți că munca ta nu este apreciată? Te-ai săturat să tot faci cadou florile pe care le-ai lucrat până acum?  Ai cheltuit o mica avere pe o groază de materiale pe care nici nu știi dacă le vei folosi vreodată ?

Sau poate îți dorești un hobby creativ și ai nevoie de îndrumare în arta florilor de hartie…

Dacă răspunsul la una dintre întrebări este DA, atunci ești în locul potrivit.

dalia din hartie creponata
De când realizez flori din hârtie creponată am trecut prin multe stări emoționale, dar din tot acest proces de învațare, care continuua și astăzi, nu regret nimic.
flori din hartie creponata raluca dumitran
flori din hartie creponata
Am petrecut nopți întregi studiind diverse tehnici de lucru și parcă nimic nu mi se potrivea.
 
Am cheltuit o groază de bani pe materiale inutile, bani pe care aș fi putut să-i investesc în altceva care să mă ajute să evoluez.
 
Știam că se pot face flori din hârtie creponată realistice, dar pentru că pierdeam foarte mult pentru studiu, apăreau frustrări și de multe ori am vrut să renunț la acest hobby care îmi genera prea multe cheltuieli.
 
În plus, simțeam că munca mea nu este apreciată și că toți ar fi vrut florile mele aproape gratis.
 
Între timp am descoperit formulă magică pentru a face flori întra-devar frumoase și o voi împărtăși și cu tine.

 RABDARE + AMBIȚIE + PERSEVERENȚĂ x ACȚIUNE = REUȘITĂ 

Sunt convinsă că în loc de un drum lung, anevoios, necunoscut, ai prefera să ai pe cineva alături pentru a te ghida și pentru a te conduce pe scurtătură în arta florilor de hârtie.

În plus vei economisi timp și bani fără să aduni frustrări din încercările eșuate de a face flori realistice.

Eu mi-am creat propria metodă de lucru pentru a realiza florile din hârtie creponată. Am ales să  împărtășesc, în cadrul cursurilor on-line, toată experiența acumulată de mine în ani de studiu. 

În plus, cursurile sunt realizate cu mult drag, așa cum mi-ar fi plăcut și mie să învăț când am descoperit arta florilor din hârtie creponată și negreșit și tu vei reuși să faci flori superbe dacă alegi acest curs online

Tot cu propria tehnică de lucru am realizat și  dalia din hârtie creponată, în diferite stadii de înflorire. Metoda mea este una simplă, rapidă și daliile realizate sunt realistice.

Te invit și pe tine într-o călătorie de 7 zile în care voi împărtăși cu tine toate secretele tehnicii mele de lucru pentru a realiza dalia din hârtie, în diferite stadii de înflorire, totul on-line din confortul casei tale.

dalia din hartie creponata
dalia din hartie
curs on line raluca dumitran

Ce anume mă recomandă pentru ați fi ghid ?

În primul rând obsesia mea pentru a perfecționa continuu florile pe care le realizez și faptul că am ales și cea mai coplexă metodă on-line pentru a împărtăși cu  tine secretele mele de lucru.

Am pornit de la un o pasiune și în timp am reușit să îmi fac un business comercializând florile lucrate de mine.

Pot spune că a fost cea mai potrivită alegere pe care am făcut-o până acum din punct de vedere profesional.

Nu a fost deloc un drum ușor, am avut parte de multe provocări, dar tocmai acestea m-au ajutat să evoluez.

Arta florilor din hârtie este cel mai frumos lucru pe care l-am descoperit până acum. Am descoperit, în timp,că, pentru mine, a realiza flori din hârtie creponată este mult mai mult decât un hobby.

Ce beneficii îți poate aduce cursul online - Dalia din hârtie creponată?

Daliile sunt flori sezoniere, dar realizate din hârtie creponată sunt excelente pentru orice tip de aranjament floral deoarece arată exact ca florile naturale.
Nu se vor ofili niciodată, vor  înfrumuseța instant orice buchet sau aranjament floral iar aptitudinile deprinse în cadrul cursului îți rămân pe viață.
 
 1. Fiind o tehnică handmade, te vei relaxa și vei dobândi un sentiment profund de satisfacție și împlinire, arta florilor din hârtie creponată fiind o adevărată terapie emoțională.
 2. Este un hobby prin care iți poți dezvolta creativitatea, în plus îți poți decora și înfrumuseța propria locuință cu florile făcute de tine.
 3. Florile pe care le realizezi, relaxându-te, pot fi prinse apoi într-un buchet și dăruite cuiva drag.
 4. Vei avea flori la discreție tot timpul anului fără prea multe cheltuieli.
 5. Poți avea profit din vânzarea aranjamentelor ce conțin dalii de hârtie creponată.
 6. Poți realiza propriile aranjamente pentru evenimentele fericite din viața ta, economisind resurse materiale.
 7. Cu ajutorul florilor de hârtie îți poți construi o carieră în domeniul organizării evenimentelor.
dalia din hartie creponata
dalie de hartie

Cursul va fi on-line și îl vei putea parcurge din confortul casei tale, oricând, oriunde...

Vei avea nevoie de laptop sau telefon, conexiune la internet și profil de Facebook 

 

În cadrul cursului vei avea parte de

 • un webinar  live – Întâlnirea live va avea loc într-un grup privat pe Facebook și o vei putea urmări din confortul casei tale. Vei avea nevoie doar de telefon/laptop și conexiune la internet. Dacă nu vei putea participa live la întâlnire, vei putea urmări înregistrarea ulterior. În cadrul acestui webinar vom discuta despre ceea ce ai de făcut în cadrul cursului, despre materialele necesare și de unde le achiziționăm.
 • înregistrări video – Am pregătit pentru tine 8 lecții video în care am surprins toate secretele tehnicii mele de lucru pentru a construi dalia din hârtie creponată. Înregistrările video împreună cu live-urile vor rămâne pe grup iar tu vei avea acces la ele, ori de câte ori vei simți nevoia .
 • grup de suport  – În grupul privat, pe facebook, vom discuta despre provocările întâmpinate și tot aici vom analiza temele pe care o să le faci în timpul cursului. În cadrul cursului vei primi explicații clare și vei avea misiuni concrete pe care va fi nevoie să le execuți pentru ca tu să ajungi la rezultatele promise de acest curs.
 • Feedback și susținere din partea mea pentru ca tu să realizezi corect aceste flori . Pe toată perioada cursului voi 100% implicată în procesul tău de învățare. Te voi ghida și sfătui  pentru a mă asigura că pui în practică corect ceea ce vei învăța.

Vrei să afli tehnica mea de lucru pentru a realiza dalia din hârtie creponată?

Apasă butonul roșu și ai posibilitatea să achiziționezi cursul imediat

Structura cursului DALIA din hârtie creponată

În data de 20 mai, la ora 18, ne vom cunoaște live în grupul de Facebook destinat acestui curs. Atunci îți voi explica ce anume trebuie să faci în cadrul cursului, vom discuta despre materialele necesare și îți voi răspunde la întrebări.

Imediat după terminarea live-ului voi încărca, în grup, toate lecțiile video care te vor îndruma cum să realizezi dalia din hârtie creponată, în diferite etape de înflorire iar tu vei putea să lucrezi imediat.

Șabloanele pentru a realiza dalia din creponată sunt concepute în așa manieră încât poți realiza mai multe dimensiuni de flori.  Aceste șabloane , în format PDF, vor fi încărcate în grupul de curs odată cu lecțiile video.

Pentru a mă asigura ca ai înțeles corect tehnica de lucru vei avea teme pe care le vei posta public, în grupul de curs, apoi vei primi feedback din partea mea.

Vei primi feedback sincer și  constructiv din partea mea, astfel vei putea să corectezi eventualele greșeli în timp real.

Iată cele mai importante beneficii pe care le ai dacă decizi să achiziționezi cursul
DALIA din hârtie creponată

Am pregătit pentru tine un curs complex la finalul căruia vei realiza flori într-adevăr frumoase

dalia din hartie creponata

Hai și tu în grupul de curs și învață să faci dalii superbe ca și celelate participante la curs

Practic, partea grea cu studiul am făcut-o eu, tu acum trebuie doar să profiți de ocazie și să te înscrii la curs.

Ce pierzi daca nu te înscrii la cursul DALIA din hârtie creponată

 

 • Dacă nu iei măsuri, nu se va schimba nimic. Dacă nu încerci să schimbi ceva în tehnica de lucru vei realiza aceleași flori. 
 • Fără o tehnică de lucru corectă vei avea un hobby care îți va genera mai multe cheltuieli decât profit.
 • Neavând rezultate imediate vei fi foarte tentată să renunți la hobby -ul tău. 
 • Te vei întreba mereu cum reușesc alții să facă aceste flori, realistice. 

Cursul- DALIA din hârtie creponată este unul interactiv, asta înseamnă că voi fi 100% implicată în procesul tău de învățare. Misiunea mea se va încheia atunci când vei face dalii atât de realistice, încât toată lumea va vrea să le miroasă.

dalii din hartie creponata

Testimoniale

Cursul, Dalia din hârtie creponată, este pentru tine dacă...

 
 1. Ești o persoană creativă și vrei sa încerci un nou hobby
 2. Faci deja flori din hârtie creponată dar nu ești mulțumită de rezultat
 3. Faci deja flori din hârtie creponată dar vrei să adaugi o floare nouă în portofoliul tău fără să pierzi timp studiind pe cont propriu
 4. Îți dorești să ai flori la discreție tot anul pentru a te bucura de ele
 5. Vrei să îți realizezi singură buchetul de mireasă
 6. Lucrezi cu florile naturale și ai vrea un backup în cazul în care ai flori lipsă în atelier, așa cum am pățit și eu pe vremea când lucram cu florile naturale
 7. Ești cofetar și vrei să înveți să faci flori pentru torturile tale, tehnica de lucru se poate adapta foarte ușor la pasta de zahăr sau la hârtia de vafă
 8.  Sau pur și simplu dorești să îți umpli timpul cu o activitate creativă care să îți aducă și foarte multă satisfacție sufletească

 

Hai sa recapitulam ce anume primești dacă achiziționezi cursul online DALIA din hârtie creponată

 • Vei învăța să faci flori într-adevăr frumoase și asta îți va rămâne pe viață
 • Vei primi acces pe viață la informația din grupul de curs implicit la lecțiile video
 • Vei primi ghidare din partea mea și toate secretele tehnicii mele de lucru pentru a construi dalia din hârtie creponată și tu vei putea să realizezi instant flori foarte frumoase.
 • Vei primi constant feedback și suport din partea mea și te voi motiva să duci la bun sfârșit proiectul început.
 • Vei primi teme pe care va trebui să le execuți
 • Vei învăța să realizezi propria hărtie doublette, din hârtie creponataă de 60 g. 
 • Vei primi șabloane in format pdf. Cu ele vei putea realiza dalii de mărimi diferite, în toate etapele de înflorire.
 • Vei stiliza această hârtie și vei afla cum să dai naturalețe florilor din hârtie creponată.
 • Vei primi sfaturi despre cum să protejezi florile pe termen lung
 • Vei face parte dintr-o comunitate faină unde ne vom susține și încuraja reciproc
 • Vei primi materiale video de calitate și live-uri care vor completa toată informația de care tu ai nevoie
Spune-le prietenilor despre aceast curs, printr-un SHARE

ÎNSCRIERILE pentru cursul online – DALIA din hârtie creponată

SE VOR ÎNCHEIA  ÎN DATA DE  19 MAI      

 • Apăsând butonul și vei fi direcționat în magazinul on-line de unde poți achiziționa cursul.
 • Apoi te voi contacta telefonic pentru confirmare și alte detalii.
ACADEMIA FLORILOR DE HÂRTIE își rezervă toate drepturile cu privire la structură, tematică, denumiri, simboluri și înregistrările realizate cu ocazia desfășurării cursului.
 • Am investit timp și energie pentru crearea acestui curs și orice formă de reproducere, fotocopiere, înregistrare sau orice altă modalitate de transmitere a acestor informații către alte persoane, se poate realiza doar cu acordul meu, în scris.
 • Participând la acest curs ești de acord să respecți regulile impuse și să te abții de la orice exploatare a materialelor și informațiilor primite, în scop comercial, inclusiv copierea, reproducerea sau tipărirea acestora.
 • Dacă știi pe cineva care își dorește să învețe să realizeze această floare, te rog să o încurajezi să parcurgă acest curs.

Daca ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe aceasta pagina, te invit să mă contactezi.   

O să te ajut cu mare plăcere !

raluca dumitran
MAGAZIN afiliat
HÂRTIE CREPONATĂ 60g și alte accesorii necesare pentru a realiza florile din cadrul acestor cursuri
hartie creponata cartotecnica rossi