Vrei să faci flori din hârtie creponată dar nu știi de unde să începi? 

Am creat Academia Florilor de Hârtie, pentru a împărtăși tehnica mea de lucru celor care doresc să descopere această minunată lume a florilor din hârtie.

Sunt Raluca Dumitran, artist artizan cu pasiuni creative și dragoste pentru handmade.

Iubesc la nebunie natura și florile, dar mai presus de orice iubesc să creez… Și creez de câțiva ani buni flori din hârtie creponată care fură zâmbetele celor ce le privesc.

Eu m-am îndrăgostit iremediabil de florile din hârtie, lucrate manual. A face flori din hârtie creponată , realistice, este una din cele mai frumoase activitați pe care poți să le ai. Îmi place să descopăr natura, să analizez fiecare floare/frunză și fiecare părticică din care aceasta este alcătuită. Le desfac cu ochii minții apoi, prin studiu, perseverență și tehnici potrivite, le reproduc, cât mai realist posibil, din hârtie creponată.

Ador uimirea de pe chipurile celor care realizează că florile mele nu sunt naturale ci sunt lucrate din hârtie creponată, petală cu petală și nu se ofilesc.

Învață și tu să creezi flori din hârtie creponată, realistice, accesând cursurile pe care ți le pun la dispoziție.
Te aștept să lucrăm împreună la visul tău, pe o structură de curs testată și care dă rezultate sigure.

Arta florilor din hârtie este cel mai frumos lucru pe care l-am descoperit până acum. Am descoperit, în timp,că, pentru mine, a realiza flori din hârtie creponată este mult mai mult decât un hobby.

mini curs flori din hartie

Terapie pentru suflet...

Dacă ești suficient de motivat să urmezi acest drum, vei reuși cu siguranță ceea ce ti-ai propus. Tot ce trebuie să faci este sa cauți înăuntrul tău acel lucru care sa te motiveze îndeajuns de mult. Crearea florilor din hârtie este cel mai frumos și la modă hobby care îți va aduce o mare satisfacție sufletească și te va ajuta să te relaxezi. Este un hobby creativ, dar care realizat într-o tehnică corectă îți poate aduce și alte beneficii in afară de plăcerea ta personală. Poți avea chiar profit din vânzarea florilor create, relaxându-te.

,, Învaţă regulile ca un profesionist, ca să le poţi încălca ca un artist.”  Pablo Picasso

Studiul și munca mi-au fost recunoscute și de alte visătoare care voiau sa învețe să facă flori prin tehnica mea de lucru. Așa am pus bazele primului curs fizic din România și am devenit mentor a peste 100 de iubitoare de frumos și handmade. Cu florile lucrate la curs, sub îndrumarea mea, ele au construit buchete de mireasă, minunate. 

Nu am putut să ajung în toate orașele țării să susțin cursurile fizice. În ultima perioadă primesc tot mai des întrebări despre cum realizez eu florile din hârtie creponată. Ce materiale folosesc? De unde cumpăr tot ceea ce am nevoie pentru a realiza aceste flori? Ce tehnici de vopsire a hârtiei folosesc? Era nevoie de o comunitate a iubitoarelor de flori din hârtie și așa a luat naștere conceptul *școala de flori on-line*

Am creat Academia Florilor de Hârtie, un ghid complex, on-line, interactiv, cu ajutorul căruia vei realiza și tu flori din hârtie creponată, realistice.

Aici este locul unde eu am ales să  împărtășesc, în cadrul cursurilor on-line, toată experiența acumulată de mine în ani de studiu. În plus, cursurile sunt realizate cu mult drag, așa cum mi-ar fi plăcut și mie să învăț când am descoperit arta florilor din hârtie creponată.

Am trecut prin filtrul a sute de clienți și am fost nevoită să mă autodepașesc constant pentru a le satisface pretențiile. Nu e ușor să faci un bussines cu flori din hârtie creponată, dar dacă vrei cu adevărat, poți ajunge la performanță.

Am colaborat cu zeci de mirese care au apelat la serviciile mele, încântate de ideea că își pot păstra buchetul pentru toata viața. Unele dintre ele au rămas atât de plăcut surprinse încât au vrut să învețe să creeze aceste minunate flori eterne, devenind cursantele mele.

Sunt ani buni de când creez flori din hârtie. Acestea mi-au deschis noi orizonturi, m-au ajutat  să mă autodepășesc și să devin un om mai bun. Azi, când scriu aceste rânduri, sunt împlinită profesional, am reușit, cu succes, să-mi transform  hobby-ul într-un job full time.  Nu a fost deloc un drum ușor, am avut parte de multe provocări, dar tocmai acestea m-au ajutat să evoluez. Desigur, drumul meu nu a fost deloc unul ușor și sunt multe persoane care îmi cunosc deja povestea.

Florile din hârtie, o minunată alternativă a florilor naturale, pentru amintiri care durează…

Creez cu mare pasiune decoruri personalizate pentru diverse evenimente. Sunt foarte fericită și împlinită deoarece prin munca mea și cu ajutorul florilor din hârtie reușesc să ofer bucurie, fericire și mulțumire tuturor clienților.

PORTOFOLIU – activitate profesională

Dacă ai întrebari sau ai nevoie de alte informații pe care nu le-ai gasit aici, te invit să mă contactezi.

 O sa te ajut cu mare plăcere!