ACADEMIA FLORILOR DE HÂRTIE

Cum să realizezi flori din hârtie creponată, realistice, pe care toată lumea să le adore

Te pot ajuta să descoperi secretul florilor din hârtie creponată in doar 3 săptămâni

Ai descoperit de curând arta florilor din hârtie și ai vrea să încerci și tu dar nu știi de unde să începi ?
 • Crearea florilor din hârtie este cel mai frumos și la modă hobby care îți va aduce o mare satisfacție  sufletească și te va ajuta să te relaxezi.
 • Arta florilor din hârtie este o îndeletnicire antică care  se bazează pe lucrul cu mâinile, așa că ai nevoie de o anumită dexteritate . Dacă nu o ai, o să o capeți în timp, exersând.
 • Este un hobby creativ, dar care realizat într-o tehnică corectă îți poate aduce și alte beneficii in afară de plăcerea ta personală. Poți avea chiar profit din vânzarea florilor create, relaxându-te .
FLORI DIN HÂRTIEFaci deja flori din hârtie dar nu ești mulțumită de rezultat?
 • Nu ai timp și nici răbdare să urmărești tutoriale care nu îți aduc nici un rezultat?
 • Ești în punctul în care vrei să renunți la hobby-ul tău deoarece ai cheltuit prea mulți bani pe materiale nepotrivite și încă nu ai rezultatele dorite? 
 • Vrei să faci un business din hobby-ul tău, dar nu reușești să te afirmi și nu înțelegi de ce?
 • Consideri că este ceva prea complicat pentru tine și crezi că tu nu vei reuși să realizezi flori din hârtie creponată, deși ți-ar plăcea foarte mult?

Eu am avut curaj să visez și am reușit !

*Primul pas pentru a realiza ceea ce îți dorești în viață, este să faci primul pas*

Tu ești mulțumită de florile din hârtie pe care le faci?

 • Eu am trecut printr-o  lungă perioadă de timp în care nu eram mulțumită de florile pe care le realizam, dar asta nu m-a făcut să mă opresc și am continuat să exersez pentru rezultatul mult dorit.
 • Am aruncat sute de trandafiri la gunoi până am reușit să am un rezultat mulțumitor, deși toată lumea din jurul meu îmi spuneau că florile mele  sunt ok.
 • Pe parcursul a câțiva ani de studiu am adunat destulă experiență din încercările mele de a face flori din hârtie și am reușit să mă afirm destul de repede printre iubitorii de flori.
 • Am testat toate tipurile de hârtie existente pe piață și am ales să lucrez cu hârtia care m-a ajutat cel mai  mult în a avea un aspect cât mai natural pentru florile mele.
 • Am fost nevoită să îmi găsesc propriile tehnici pentru a colora  hârtia cu care lucrez și am  obținut un aspect  natural al florilor mele.
 • Am trecut prin filtrul a sute de mirese, care mai de care mai pretențioase și asta m-a făcut să studiez și să evoluez cu fiecare buchet realizat.
 • După multi ani în care am cules constant roadele muncii mele, mă simt pregătităîmpărtășesc din experiența mea  celor care vor să se perfecționeze în arta florilor din hârtie.                                                                                                                                         

 Gândește-te cum ar fi să te ghidez și pe tine în a descoperi tainele florilor din hârtie.

 

Îți propun o călătorie revelatoare în care vei descoperi secretele tehnicii mele de lucru, apoi vei fi pregătită să faci flori din hârtie, realistice.

ACADEMIA FLORILOR DE HÂRTIE va fi școala ta de flori on-line.

Am pregătit, pentru tine, o călătorie de 3 săptămâni în care vreau să îți împărtășesc  secretele tehnicii mele de lucru, la finalul căreia vei vedea florile de hârtie cu alți ochi.

             În această călătorie vei avea  parte de :

 • web-inarii  live – întâlnirile live vor avea loc într-un grup privat pe Facebook și le vei putea urmări din confortul casei tale. Vei avea nevoie doar de telefon/laptop și conexiune la internet, iar dacă nu vei putea participa live la una din întâlniri, vei putea urmări înregistrarea ulterior.
 • înregistrări video – înregistrările video împreună cu live-urile vor rămâne pe grup iar tu vei avea acces la ele, ori de câte ori vei simți nevoia .
 • grup de suport  – în grupul nostru privat vom discuta despre toate  provocările tale și tot aici vom analiza temele pe care o să le faci în timpul cursului, apoi vei primi feedback sincer din partea mea .
 • ghidare din partea mea – pe perioada cursului voi fi sută la sută implicată în procesul tău de învățare, te voi ghida și sfătui  pentru a mă asigura că pui în practică corect, tot ceea ce vei învăța .
 • bonusuri – am pentru tine 3 vouchere cu o reducere de 10 % în 3 magazine partenere (detalii vei afla în timpul cursului) plus video despre cum se realizează eucaliptul.
Misiunea mea este aceea de a te învăța să transformi hârtia creponată în flori, realistice, care să placă tuturor.

 Sunt convinsă că în loc de un drum  lung anevoios, necunoscut, ai prefera să ai pe cineva alături pentru a te ghida și pentru a te conduce pe scurtătură, iar tu nu vei mai fi nevoită să consumi bani și materiale  în încercările tale de a face flori din hârtie cât mai realistice. În plus vei economisi cea mai de preț resursă a nostră, timpul.

 Totul se va întâmpla din confortul casei tale, pe durata a 3 săptămâni, pentru că totul se va desfășura on-line, sub atenta îndrumare a mea. Vei  avea nevoie de un telefon sau un laptop, conexiune  la internet și un cont de Facebook. Vei face parte dintr-o comunitate restrânsă de iubitoare de frumos ca și tine, ceea ce te va motiva .

Va fi un curs interactiv, în care iți voi prezenta 2 dintre cele mai uzuale flori folosite în toate tipurile de compoziții florale.  Vei învăța să realizezi miniroza, un soi de trandafir mai mic și firava anemonă. Pentru a completa orice compoziție florală îți dorești o să înveți să construiești cel mai apreciat tip de verdeață și anume eucaliptul. La final îți voi arăta cum să asamblezi o lumânare pentru ceremonia de botez, produs pe care îl vei putea apoi comercializa.

Tehnica pentru asamblarea lumânării de botez o poți aplica apoi  și pentru realizarea lumânărilor pentru cununia religioasă.

Vei avea parte de lecții live, înregistrări video  și bonusuri, apoi vei primi teme pe care va trebui să le execuți.

Vom interacționa constant, îți voi răspunde la întrebări și vei primi feedback sincer atât din partea mea, cât și din partea micii noastre comunități, lucru care te va ajuta în evoluția ta .

 Ce trebuie să știi este că și tu va trebui să muncești pentru a avea rezultate .

Cursul are un grad de dificultate de la mediu spre ridicat, asta înseamnă că dacă nu ai mai lucrat niciodată flori din hârtie, sau alte tehnici handmade, vei avea rezultate mulțumitoare doar că, va trebui să exersezi puțin mai mult.

Înscrie-te pe lista de așteptare apasând butonul roșu 
completează formularul de înscriere apoi verifică adresa de e-mail .
Înscriere integrală   497  RON  – doar acum beneficiezi de preț redus 397 RON

Această ofertă este disponibilă doar la lansarea acestui curs. Ulterior prețul acestuia va crește. 

Despre Raluca Dumitran

Pot fi ghidul tău personal în arta florilor de hârtie
...terapie pentru suflet...

Am reușit, prin forțe proprii, să îmi transform hobby-ul in job full time și pot spune că a fost cea mai potrivită alegere pe care am făcut-o până acum din punct de vedere profesional.

 

Desigur, drumul meu nu a fost unul ușor și multe dintre voi cunoașteți deja povestea mea.

Autodidactă fiind, am evoluat, trecând prin filtrul a sute de mirese  cărora le-am construit buchetele , ceea ce m-a ajutat să îmi perfecționez tehnică de lucru atât de mult încât , mulți nici măcar nu realizează că florile mele nu sunt naturale.

Sunt peste  doi ani de când am hotărât să împărtășesc din secretele tehnicii mele de lucru, am susținut zeci de cursuri în țară despre crearea florilor de hârtie și asta m-a ajutat să îmi dau seama că, dacă vrei cu adevărat, poți ajunge la performanță

Acum mă simt pregătită, din toate punctele de vedere, să vin în întâmpinarea celor care vor să afle tainele florilor din hârtie și din dorința voastră, am creeat Academia Florilor De Hârtie.

 • Am creat mini-cursul on-line despre cum se construiește laleaua . Acest curs a fost vizualizat de peste 3000 de persoane, care au avut rezultate foarte bune, ceea ce ma face să merg mai departe și să realizez și alte cursuri.
 • Mi-am îmbunătățit constant tehnica de lucru.
 • Am acumulat experiența necesară pentru a răspunde nevoilor tale.
 • Am lucrat personal cu peste 100 de cursante din toată țara.

Vei avea  rezultate concrete pe care poți să le atingi cu ajutorul programului

Iată cele mai importante beneficii pe care le ai dacă decizi să intri in program

 • Vei participa la un curs interactiv din confortul casei tale
 • Vei face parte dintr-un grup privat de suport pe Facebook iar acolo vor fi toate întâlnirile noastre live și înregistrările video la care vei avea acces pe viață. În plus grupul te va ajuta să te motivezi pentru a merge până la capăt în această călătorie.
 • Vei învăța să pictezi hârtia cu care o să lucrezi , iar asta va aduce un plus de naturalețe florilor tale.
 • Vei învăța să faci miniroze, un soi de trandafir micuț și prin asta vei căpăta un plus de textură și diversitate în compozițiile florale pe care le vei realiza.
 • Vei învăța să adaptezi tehnica de lucru și șabloanele pentru construcția a sute de modele de trandafiri, limita va fi doar imaginația ta.
 • Vei învăța să construiești și anemona, o floare foarte versatilă și iubită de toată lumea.
 • Vei învăța să realizezi verdeață din hârtie creponată, iar tehnica învățată o vei putea implementa și în alte proiecte .
 • Vei învăța să asamblezi lumânarea de botez ,un produs pe care îl poți comercializa sau îl poți face cadou, iar investiția pe care ai făcut-o achiziționând cursul o
  să fie amortizată imediat.
 • Vom discuta, pe rând, despre formele legale prin care poți comercializa produsele realizate de tine și prețul corect cu care poți vinde aceste flori.

Înscrie-te pe lista de așteptare apasând butonul roșu

Iată ce obții în urma acestei călătorii dacă decizi să pornim împreună!

Ce vei învăța in cele 3 săptămâni

 • Vei afla ce ustensile ai nevoie pentru a picta hârtia .
 • Vei afla ce produse folosim pentru a picta hârtia cu care o să lucrezi.
 • Înveți să pictezi hârtia cu care o să lucrezi(video)
 • vom discuta despre furnizori și materialele necesare pentru realizarea florilor.
 • Tema 1 – vei picta hârtia 
 • Sesiune Întrebări și răspunsuri.
 • Vei primi șabloane în format pdf pentru miniroză .
 • O să ai parte de o demonstrație live despre cum se construiește miniroza în toate etapele  de înflorire.
 • O să înveți  cum este corect să decupezi  hârtia creponată. 
 • O să înveți cum se modelează hârtia creponată pentru a da un aspect cât mai natural florilor.
 • O să primești o temă la care vei primi feedback
 • O să ai parte de sesiune întrebări și răspunsuri.
 • Vei primi șabloane în format pdf pentru realizarea anemonei.
 • Vei învăța să îți faci propria hârtie doublette .
 • Vei vedea live cum se construiește anemona .
 • Vei afla importanța ei în compozițiile florale.
 • Vei primi bonus video cum se construiește eucaliptul
 • Vei avea sesiune întrebări și răspunsuri
 • Vei avea temă la care vei primi feedback din partea mea.
 • Vei învăța să construiești o lumânare pentru ceremonia de botez cu florile realizate de tine(video) 
 • Vom discuta despre cum să îți calculezi prețul florilor și a produselor pe care le realizezi.
 • Vom discuta despre formele legale și despre codurile caen necesare.
 • Vei avea temă, apoi vei primi feedback din partea mea.

BONUS !

Pe lângă tot ce ți-am prezentat mai sus, îți voi mai oferi și 2 bonusuri valoroase pentru acest proiect
EUCALIPT
Video cum să construiești eucaliptul

Vei învăța să construiești cel mai apreciat tip de verdeață, pe care o poți folosi în numeroase proiecte. Vei putea creea diverse dimensiuni de eucalipt ceea ce te va ajuta să conferi textura în toate compozițiile florale pe care le vei construi.

IMG_6865
Vei primi 10 % reducere în 3 magazine on line partenere.

Am obținut pentru tine o reducere de 10 % în 3 magazine on-line de unde îți poți achiziționa toate cele necesare noului tău hobby. Vei primi 3 vouchere care vor avea valabilitate limitată.

Înscrie-te pe lista de așteptare apasând butonul roșu
Înscriere integrală –497  RON doar 397 RON

Această ofertă este disponibilă doar la lansarea acestui curs. Ulterior prețul acestuia va crește.

 După ce te-scris verifică te rog mail-ul.

Garanția 100 % ! Dacă nu vei fi mulțumită vei primi toți banii înapoi

De ce sunt dispusă să fac asta?

 Important pentru mine este ca tu să parcurgi aceasta călătorie cu plăcere, pentru a-ți dezvolta hobby-ul   Dacă din orice motiv consideri că acest curs nu este pentru tine sau nu te-a ajutat în nici un fel să evoluezi, sunt bucuroasă să iți returnez banii în procent de 100 %

Dacă vrei să înveți să faci flori de hârtie ai 2 variante

 1. Urmărești numeroase tutoriale  video, consumi bani pe materiale și în câțiva ani poate vei reuși să ajungi la rezultatul mult dorit.
 2. Fie alegi calea ușoară, te înscrii la curs unde vei avea parte de ghidare  și  vei avea  rezultate imediate.
 • Nu va fi ușor indiferent ce cale vei alege. Arta florilor de hârtie este o îndeletnicire antică care se bazează pe lucrul cu mâinile , așa că ai nevoie de o anumită dexteritate pentru a crea flori într-adevăr frumoase. Dacă nu ai această dexteritate nu îți face griji, ea se capătă în timp, exersând, important este să nu renunți.
 •  Merita tot efortul . Arta florilor de hârtie este un hobby creativ care îți poate aduce beneficii pe termen lung și  prin practică poți ajunge la rezultate incredibile dacă deții o tehnică de lucru corectă.

Tu alegi și indiferent de alegerea ta, eu și celelalte cursante înscrise deja, îți dorim succes!

Ce pierzi dacă nu te înscrii la curs?
 1. Dacă nu iei măsuri nimic nu se va schimba. Dacă nu încerci să schimbi ceva în tehnica ta de lucru vei crea mereu aceleași flori și vei avea mereu același feedback de la cei din jurul tău. 
 2. Fără o tehnică de lucru corectă vei avea un hobby care îți va genera mai multe cheltuieli decât profit 
 3. Neavând rezultate imediate vei fi foarte tentată să renunți la  hobby -ul tău . 
 4. Te vei întreba mereu cum alții reușesc să facă flori realistice 

Testimoniale

Hai sa recapitulam ce anume primesti

 • Participi la un curs on-line și interactiv care îți va schimba totalmente perspectiva asupra florilor din hârtie, atât ție, cât și potențialilor tăi clienți
 • Ai acces la grupul de suport și implicit la toate materialele video și live-uri , pe viață , ceea ce te va ajuta să studiezi în ritmul tău.
 • Vei primi teme la care vei primi feedback din partea mea, așa vei avea posibilitatea să îți corectezi eventualele greșeli și să-ți îmbunătățești tehnica de lucru.
 • Vei avea de îndeplinit cel mai important task și anume, vei creea un produs integral lucrat de tine, pe care îl vei putea comercializa imediat, și așa îți vei putea recupera imediat aproape toată investiția făcuta.
 • Vei avea parte de bonusuri plus garanția banii înapoi dacă nu vei fi mulțumită de curs, dar asta doar după ce ai parcurs tot cursul și ai îndeplinit toate temele și task-urile
 • Vei avea parte de suportul meu pe toată durata cursului și după terminarea lui.

Înscrie-te pe lista de așteptare apasând butonul roșu

Înscriere integrală –497 RON doar 379 RON

Această ofertă este disponibilă doar la lansarea acestui curs. Ulterior prețul acestuia va crește. 

 

Contact

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe aceasta pagina, te invit să mă contactezi. O să te ajut cu mare plăcere!

 • Telefon: 0754240485
 • Orar: 09:00 - 17:00
 • contact@ralucadumitran.ro