mini curs gratuit laleaua din hartie creponata

Ai descoperit de curând arta florilor din hârtie creponată?

Ai vrea să încerci și tu dar nu știi de unde să începi ?

Acest mini-curs gratuit LALEAUA (detalii în această pagină) poate să fie primul pas pe care îl faci în lumea florilor din hârtie.

Învață să realizezi laleaua cu ajutorul mini-cursului creat pentru stadiul de începător în arta florilor din hârtie creponată. Mini-cursul a fost un real succes.  Peste 3000 de persoane l-au parcurs și se bucură acum de minunatele lalele realizate.

Acum mai bine de trei ani pus bazele primului curs fizic din România și am devenit mentor a  peste o sută de iubitoare de frumos care au învățat să facă flori de hârtie realistice. Cu florile lucrate la curs, sub îndrumarea mea, au construit buchete de mireasa minunate.  

Nu am putut să ajung în toate orașele țării să susțin cursurile fizice. În ultima perioadă primesc tot mai des întrebări despre cum realizez eu florile din hârtie creponată. Ce materiale folosesc? De unde cumpăr tot ceea ce am nevoie pentru a realiza aceste flori? Ce tehnici de vopsire a hârtiei folosesc? Era nevoie de o comunitate a iubitoarelor de flori din hârtie și așa a luat naștere conceptul *școala de flori on-line*

Ești o persoană creativă în căutarea unui nou hobby?

Vrei să încerci să faci flori din hârtie creponată?  

Nu știi sigur dacă acest hobby este pentru tine? Îți ofer posibilitatea să te abonezi cu adresa ta de e-mail la acest mini-curs gratuit. 

Accesează mini-cursul gratuit unde vei învăța să realizezi LALEAUA.

Faci deja flori din hârtie creponată și vrei să iți perfecționezi tehnica de lucru? Aici vei găsi inspirația de care ai nevoie!

Academia Florilor de Hârtie a apărut din dorința de a împărtăși tehnica mea de lucru celor care doresc să descopere lumea florilor din hârtie.

Aici este locul unde eu am ales să  împărtășesc, în cadrul cursurilor on-line, toată experiența acumulată de mine în ani de studiu. În plus, cursurile sunt realizate cu mult drag, așa cum mi-ar fi plăcut și mie să învăț când am descoperit arta florilor din hârtie creponată.

Cum să faci cele mai frumoase și realistice flori din hârtie creponată

 

Învață și tu metoda practică prin care poți realiza flori din hârtie creponată, realistice și cum poți câștiga bani lucrând cu placere și relaxându-te.

mini-curs gratuit laleaua
mini-curs laleaua din hartie creponata

Ce beneficii poți avea prin crearea florilor din hârtie creponată?

Ce zici, merită să ai un așa hobby?

mini curs gratuit leleaua
mini curs flori din hartie

Sunt Raluca Dumitran, artist artizan…Iubesc la nebunie florile dar mai presus de orice iubesc să creez… și creez de câțiva ani buni  flori din hârtie creponată care fură zâmbetele celor ce le primesc în dar.

Arta florilor din hârtie a fost  cel mai frumos lucru pe care l-am descoperit  până acum . M-am redescoperit pe mine și totodată am reușit să mă autodepașesc din punct de vedere emoțional și social. 

 “Visatoare de meserie” așa cum mă numește soțul meu mi-am transformat pasiunea in job full time și astăzi sunt independentă financiar făcând doar ceea ce-mi place.                                                                        

 

Sunt într-un permanent  proces de învățare și studiez în continuare intens florile, în cautarea perfectiunii. 

Sunt ani buni de când creez flori din hârtie. Acestea mi-au deschis noi orizonturi, m-au ajutat  să mă autodepășesc și să devin un om mai bun. Azi, când scriu aceste rânduri, sunt împlinită profesional, am reușit, cu succes, să-mi transform  hobby-ul într-un job full time.  Nu a fost deloc un drum ușor, am avut parte de multe provocări, dar tocmai acestea m-au ajutat să evoluez. Desigur, drumul meu nu a fost deloc unul ușor și sunt multe persoane care îmi cunosc deja povestea.

Nu știi sigur dacă acest hobby este pentru tine? 

Am creat acest mini-curs pentru stadiul de începător în arta florilor din hârtie creponată și a fost un real succes.  Peste 3000 de persoane l-au parcurs și se bucură acum de minunatele lalele realizate. 

Spor la floricit!!!

Faci deja flori din hârtie creponată și vrei să iți perfecționezi tehnica de lucru? Aici vei găsi inspirația de care ai nevoie!

Te aștept să lucrăm împreună la visul tău, pe o structură de curs testată și care dă rezultate sigure.

Daca ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe aceasta pagină dă click pe buton.
O sa te ajut cu mare plăcere.
magazin afiliat

HARTIE CREPONATĂ Cartotecnica Rossi de 60g și alte accesorii necesare pentru realizarea florilor din hârtie