Trandafirul David Austin, din hârtie creponată, este o provocare pentru tine?

Vrei să afli și tu secretele tehnicii mele de lucru pentru trandafirul David Austin?
Îți propun o călătorie interactivă în care eu voi fi ghidul tău personal în lumea florilor de hârtie.

trandafir david austin din hartie creponata

Vrei să adaugi flori noi în portofoliul tău dar ești nehotărâtă ce flori să alegi pentru studiu ?

Trandafirul David Austin este o floare faimoasă în întreaga lume și se bucură de un prestigiu deosebit. Această floare este folosită în majoritatea compozițiilor florale și foarte apreciată de mirese, în buchetele lor.

La început am fost descurajată de complexitatea acestei flori. Am fost nevoită să o studiez îndelung, să încerc diferite tehnici de lucru, diferite tipuri de hârtie… Sunt peste patru ani de când studiez și lucrez trandafirul David Austin din hârtie creponată. În timp, am descoperit formula perfectă pentru a o realiza cât mai corect și repede. Acum multitudinea de petale folosite în construcția acestei flori nu mai reprezintă o provocare pentru mine.  Ador uimirea de pe chipurile celor care realizează că florile mele nu sunt naturale, sunt lucrate din hârtie creponată și mai mult, nu se ofilesc.

Doar cei cu adevărat pasionați de hobby-ul lor pot înțelege obsesia mea pentru perfecționarea florilor din hârtie.
 
Pentru mine este foarte important lucrul bine făcut, indiferent de ceea ce fac.
Dacă ești în asentiment cu mine acum ai ocazia să scurtezi timpii de învățare și să adaugi o floare nouă în portofoliul tău.
 
Un portofoliu de flori diversificat te va poziționa cu siguranță deasupra concurenței, iar în fața clienților vei da dovadă de profesionalism. 
 
 
Arta florilor din hârtie este cel mai frumos lucru pe care l-am descoperit până acum. Am descoperit, în timp,că, pentru mine, a realiza flori din hârtie creponată este mult mai mult decât un hobby, este…
Terapie pentru suflet

Eu m-am  îndrăgostit iremediabil de florile din hârtie, lucrate manual și am reușit, cu succes, să transform hobby-ul meu într-un job full time.

Am aruncat sute de trandafiri la gunoi până am avut un rezultat mulțumitor, deși cei din jurul meu spuneau că florile mele sunt perfecte.

Am testat toate tipurile de hârtie existente pe piață și am ales să lucrez cu hârtia creponată de 60g. Aceasta m-a ajutat cel mai mult să capăt un aspect cât mai natural și realistic pentru florile mele. Am fost nevoită să îmi găsesc propriile tehnici pentru a picta hârtia și am obținut un aspect foarte natural al florilor mele.

Nu a fost deloc un drum ușor, am avut parte de multe provocări, dar tocmai acestea m-au ajutat să evoluez. 

Am trecut prin filtrul a sute de clienți și am fost nevoită să mă autodepașesc constant pentru a le satisface pretențiile. 

Am colaborat cu zeci de mirese care au apelat la serviciile mele, încântate de ideea că își pot păstra buchetul pentru toata viața. Majoritatea au optat pentru trandafirii David Austin, pentru ca dau o notă elegantă oricărui tip de compoziție florală. Unele dintre ele au rămas atât de plăcut surprinse încât au vrut să învețe să creeze aceste minunate flori eterne, devenind cursantele mele.

Nu e ușor să faci un bussines cu flori din hârtie creponată, dar dacă vrei cu adevărat, poți ajunge la performanță.

Sunt foarte pasionată de arta florilor din hârtie creponată. Toată activitatea mea este strâns legata de realizarea și promovarea acestor flori și ma bucur de fiecare proiect nou pe care îl duc la bun sfârșit.

Natura este foarte greu de copiat, dar cu puțină ambiție, perseverență și dorință suficientă și tu vei putea realiza trandafirul David Austin.

trandafirul david austin din din hartie
trandafiri din hartie

Florile din hârtie, o minunată alternativă a florilor naturale, pentru amintiri care durează…

trandafir raluca Dumitran

Am reușit, prin forțe proprii, să îmi transform hobby-ul in job full time și pot spune că a fost cea mai potrivită alegere pe care am făcut-o până acum, din punct de vedere profesional.

Sunt peste  trei ani de când am hotărât să împărtășesc din secretele tehnicii mele de lucru. Am susținut zeci de cursuri, fizic, în toată  țară, despre crearea florilor de hârtie. Acest lucru m-a ajutat să realizez că, dacă vrei cu adevărat, poți ajunge la performanță.

În ultima perioadă primesc tot mai des întrebări despre cum realizez eu florile din hârtie creponată. Ce materiale folosesc? De unde cumpăr tot ceea ce am nevoie pentru a realiza aceste flori? Ce tehnici de vopsire a hârtiei folosesc?

Era nevoie de o comunitate a iubitoarelor de flori din hârtie și așa a luat naștere conceptul *școala de flori on-line*
Am creat Academia Florilor de Hârtie, un ghid complex, on-line, interactiv, cu ajutorul căruia vei realiza și tu flori din hârtie creponată, realistice.

Aici este locul unde eu am ales să  împărtășesc, în cadrul cursurilor on-line, toată experiența acumulată de mine în ani de studiu. În plus, cursurile sunt realizate cu mult drag, așa cum mi-ar fi plăcut și mie să învăț când am descoperit arta florilor din hârtie creponată.

Metoda mea de lucru este rapidă și simplă. Astfel vei avea un atu important dacă vrei să scurtezi orele pe care le petreci pentru fiecare proiect în parte.

Vom lucra împreună la visul tău, pe o structură de curs testată și care dă rezultate sigure!

Cursul se va desfășura într-un grup privat, pe FaceBook  și il vei putea parcurge din confortul casei tale, de pe telefon sau laptop.

Îți voi pune la dispoziție cea mai buna metodă de învățare, lecții video, webi-narii live, ghidare și feedback constructiv din partea mea.

Te voi motiva să lucrezi și să realizezi temele primite și mă voi asigura că vei duce la bun sfârșit proiectul început.

Trebuie să fii dispusă să exersezi și să lucrezi minim 2 ore pe zi .

În cadrul cursului vei primi explicații și vei avea misiuni concrete pe care va fi nevoie să le execuți. La final vei fi pregătită să realizezi designuri florale, care vor surprinde plăcut.

În toată această experiență voi fi alături de tine și te voi ajuta să depășești eventualele provocări întâlnite pe parcurs.

trandafirul david austin din hartie
Înscriere integrala 349 doar 297 ron preț promoțional 
trandafirul - aranjament floral asimetric


Ce vei primi concret în cadrul cursului

Cursul se va desfășura într-un grup privat de Facebook, și vei avea acces pe viață la toată informația primita.

Poți parcurge acest curs din confortul casei tale, în ritmul tau. Nu trebuie sa iti faci griji dacă nu vei fi prezentă live, pentru că toată informația va rămâne salvata in grup.

Cel mai important pas în realizarea florilor din hârtie creponată, realistice, este pictarea hârtiei .

Am pregătit o lecție video, despre cum pictez eu hârtia creponată pentru majoritatea florilor din hârtie.

Vei primi în format PDF toate șabloanele necesare pentru construcția trandafirului David Austin

Pentru a realiza trandafirul David Austin vei avea 8 lecții video. Vei învăța să realizezi floarea înflorită la maxim, doua variante de boboci și frunzele acestora.

Video-urile sunt bine structurate, iar  tu o să înțelegi exact ce ai de făcut pentru a face flori frumoase, realistice.

Îți voi arăta cum să construiești un aranjament floral asimetric cu florile realizate de tine.

Fiind un curs on-line, îl vei putea parcurge in ritmul tău.

Ne vom vedea live de 2 ori în cadrul cursului.

În primul live îți voi da toate explicațiile necesare ca tu să poți porni la drum încrezătoare și cu  mult entuziasm. La următoarea întânlire te voi ajuta să depășești eventualele provocări întâlnite pe parcurs.

Tot atunci vei primi 3 bonusuri foarte prețioase.

Temele din cadrul cursului sunt foarte importante atât pentru tine cât și pentru mine. Mă ajută să evaluez cât de bine ai înțeles și asimilat informația primită. Doar așa te voi putea ajuta în timp real să corectezi eventualele greșeli de construcție a florilor.

Vei primi ghidare și feedback  din partea mea pe tot parcursul cursului, și după terminarea acestuia. Feedback-ul va fi sincer și constructiv, iar asta înseamnă că vei ști exact ce anume ai de corectat la trandafirii realizați.

Am pregătit pentru tine ca si bonus 2 tipuri de verdeață plus eryngium. În total ai 3 bonusuri …fain nu?

În plus, vei afla și câteva secrete pentru conservarea în timp a florilor din hârtie creponată

 

Pe lângă tot ce ți-am prezentat mai sus, îți voi mai oferi și trei bonusuri valoroase pentru acest proiect
frunze
Doua tipuri de frunze, foarte rapid de realizat și cu- un efect fantastic care îți vor da un aer fresh aranjamentelor tale.

Eucalipt roze gold și crenguțe cu frunze pictate în doua tehnici de lucru diferitee. Acestea te vor ajuta să dai un aer elegant oricărui tip de design floral pe care vrei să îl concepi.
Simplitatea și rapiditatea cu care vei învăța să faci aceste 2 tipuri de verdeață te vor scuti de mulți bani cheltuiți cumpărând verdeața artificială.
În plus tehnicile de colorare a hârtiei te vor ajuta și în alte proiecte.

fr
Voi împărtași cu tine și metoda mea de lucru pentru construcție Eryngium

Acestă nouă floare va aduce un plus de textură în aranjamentele tale. Eryngium este o plantă foarte apreciată și folosită pentru un plus de textură în compoziții florale.

Înscriere integrală 349   preț redus  297 RON 

 Ulterior prețul acestuia va crește

  1. Dă click pe butonul roșu și finalizează comanda în magazin.
  2. Verifică emailul pentru că acolo vei primi acces la grupul de curs 
Ce pierzi dacă nu te înscrii la curs ?

Cursul este unul interactiv, asta înseamnă că voi fi 100% implicată în procesul tău de învățare. Misiunea mea se va încheia atunci când vei face trandafiri atât de realistici, încât toată lumea va vrea să îi miroasă.

  • Dacă nu iei măsuri nimic nu se va schimba. Dacă nu încerci să schimbi ceva în tehnica ta de lucru vei crea mereu aceleași flori și vei primi același feedback. 
  • Fără o tehnică de lucru corectă vei avea un hobby care îți va genera mai multe cheltuieli decât profit.
  • Neavând rezultate imediate vei fi foarte tentată să renunți la  hobby -ul tău. 
  • Te vei întreba mereu cum alții reușesc să facă flori realistice. 
Tu alegi și indiferent de alegerea ta, eu și celelalte cursante înscrise deja, îți dorim succes!
trandafirul david austin din hartie creponata

Vei avea rezultate concrete în urma cursului, mărturie sunt cei care deja au parcurs cursurile mele.

Iată câteva lucrări realizate în cadrul cursului

Trebuie să am experiență pentru a parcurge cursul -Trandafirul David Austin din hârtie creponată?

 

Dacă nu ai mai lucrat flori din hârtie creponată, vei avea nevoie de mai mult exercițiu pentru a realiza corect acest trandafir. Dar nu este imposibil. Trebuie doar să depui mai mult efort în procesul de învățare.   

Dacă faci deja flori din hârtie, cu siguranța vor fi multe secrete pe care le vei afla în cadrul acestui curs .

Hai sa recapitulam ce anume primești dacă achiziționezi acest curs on-line

curs flori din hartie

ACADEMIA FLORILOR DE HÂRTIE își rezervă toate drepturile cu privire la structură, tematică, denumiri, simboluri și înregistrările realizate cu ocazia desfășurării cursului.

Am investit timp și energie pentru crearea acestui curs și orice formă de reproducere, fotocopiere, înregistrare sau orice altă modalitate de transmitere a acestor informații către alte persoane, se poate realiza doar cu acordul meu, în scris. Participând la acest curs ești de acord să respecți regulile impuse și să te abții de la orice exploatare a materialelor și informațiilor primite, în scop comercial, inclusiv copierea, reproducerea sau tipărirea acestora. Dacă știi pe cineva care își dorește să învețe să realizeze această floare, te rog să o încurajezi să parcurgă acest curs.

Contact

Daca ai întrebari sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe aceasta pagina, te invit să mă contactezi. O sa te ajut cu mare plăcere.

Magazin afiliat
HÂRTIE CREPONATĂ 60g și alte accesorii necesare pentru a realiza florile din cadrul acestor cursuri