Secretele trandafirului David Austin
Vrei să afli și tu secretele tehnicii mele de lucru pentru trandafirii David Austin?
Îți propun o călătorie interactivă în care eu voi fi ghidul tău personal în lumea florilor de hârtie.

Vrei să adaugi flori noi în portofoliul tau dar ești nehotărâtă ce flori să alegi pentru studiu ?

Și eu am fost descurajată de complexitatea acestui trandafir, dar am fost nevoită să îl studiez și să-l introduc în portofoliul meu pentru că este foarte apreciat și cerut de mirese în buchetele lor.
 

Sunt peste patru ani de când lucrez aceasta floare complexă și, în timp, am descoperit formula perfectă pentru a o realiza cât mai corect și repede, iar multitudinea de petale folosite în construcția ei nu mai reprezintă o provocare pentru mine.  

Am pierdut timp, energie și bani pentru a aduce aproape de perfecțiune construcția acestor flori.

Doar cei cu adevărat pasionați de hobby-ul lor pot înțelege obsesia mea pentru perfecționarea florilor din hârtie.
 
Pentru mine este foarte important lucrul bine făcut, indiferent de ceea ce fac
și dacă ești în asentiment cu mine acum ai ocazia să scurtezi timpii de învățare și să adaugi cu ușurință o floare nouă în portofoliul tău.
 
Un portofoliu de flori diversificat te va poziționa cu siguranță deasupra concurenței, iar în fața clienților vei da dovadă de profesionalism. 
 
 

Am construit buchete pentru sute de mirese și majoritatea au optat pentru trandafirii David Austin în buchetele lor.

Ador uimirea de pe chipurile celor care realizează că florile mele nu sunt naturale ci sunt lucrate din hârtie creponată și mai mult, nu se ofilesc.

Eu m-am îndrăgostit iremediabil de florile din hârtie, lucrate manual și am reușit, cu succes, să transform  hobby-ul meu într-un job full time.

Nu a fost deloc un drum ușor, am avut parte de multe provocări, dar tocmai acestea m-au ajutat să evoluez

Am trecut prin filtrul a sute de mirese,  care mai de care mai pretențioase și am fost nevoită să mă autodepășesc constant pentru a le satisface pretențiile.

Am aruncat sute de trandafiri la gunoi până am reușit să am un rezultat mulțumitor, deși toată lumea din jurul meu îmi spuneau că florile mele  sunt perfecte.

Am testat toate tipurile de hârtie existente pe piață și am ales să lucrez cu hârtia care m-a ajutat cel mai  mult să capăt un aspect cât mai natural și realistic pentru florile mele.

Am fost nevoită să îmi găsesc propriile tehnici pentru a picta hârtia cu care lucrez și am obținut un aspect foarte natural al florilor mele.

Sunt foarte pasionată de arta florilor din hârtie creponată, toată activitatea mea este strâns legata de crearea și promovarea acestor flori și ma bucur enorm de fiecare proiect nou pe care îl duc la bun sfârșit.

Natura este foarte greu de copiat, dar cu puțină ambiție, perseverență și dorință suficientă și tu vei putea realiza trandafirii David Austin, iar eu sunt pregătită să împartășesc cu tine secretele tehnicii mele de lucru.

Îți propun un curs on-line, interactiv, care te va propulsa direct în rândul profesioniștilor, fără nopți pierdute studiind.

Metoda mea de lucru este rapidă și simplă, iar asta va fi un atu important pentru tine dacă vrei să scurtezi orele pe care le petreci pentru fiecare proiect în parte.

Te invit  într-o călătorie transformațională la sfârșitul căreia vei vedea florile din hârtie creponată cu alți ochi, atât tu cât, și clienții tăi.  

Vom lucra împreună la visul tău, pe o structură de curs testată și care dă rezultate sigure!

Cursul se va desfășura într-un grup privat, pe FaceBook  și il vei putea parcurge din confortul casei tale, de pe telefon sau laptop.

Îți voi pune la dispoziție cea mai buna metodă on-line de învățare, lecții video, webi-narii live plus ghidarea mea pe tot parcursul cursului, totul în doar 3 saptămâni.

Te voi motiva să lucrezi și să realizezi temele pe care le vei avea și totodată mă voi asigura că vei duce la bun sfârșit proiectul început.

Trebuie să fii dispusă să exersezi și să lucrezi minim 2 ore pe zi 

În cadrul cursului vei primi explicații și vei avea misiuni concrete pe care va fi nevoie să le execuți, iar la final vei fi pregătită să realizezi designuri florale cu care îți vei surprinde apropiații.

În toată această experiență voi fi alături de tine, te voi ajuta să depășești eventualele provocări întâlnite pe parcurs și îți voi da feedback constructiv pentru a mă asigura că lucrezi corect cele învățate.

Începem marea floriceală pe 16 ianuarie
Înscrierile sunt valabile doar până în data de 15 ianuarie, apoi toată atenția mea va merge catre grupa de curs formată
Înscriere integrala 349 doar 297 ron preț promoțional până în data de 31 decembrie.

Voi fi ghidul tau personal în arta florilor de hârtie

Ce anume mă recomandă ?

Am reușit, prin forțe proprii, să îmi transform hobby-ul in job full time și pot spune că a fost cea mai potrivită alegere pe care am făcut-o până acum din punct de vedere profesional.

Autodidactă fiind, am evoluat trecând prin filtrul a sute de mirese  cărora le-am construit buchetele, ceea ce m-a ajutat să îmi perfecționez tehnică de lucru atât de mult încât  mulți nici măcar nu realizează că florile mele nu sunt naturale.

Sunt peste  trei ani de când am hotărât să împărtășesc din secretele tehnicii mele de lucru, am susținut zeci de cursuri, fizic, în toată  țară, despre crearea florilor de hârtie și asta m-a ajutat să realizez  că, dacă vrei cu adevărat, poți ajunge la performanță.

 
 • Am creat mini-cursul on-line despre cum se construiește laleaua . Acest curs a fost vizualizat de peste 3000 de persoane, care au avut rezultate foarte bune.
 • Am creat cursul on-line cu tema LUMÂNAREA DE BOTEZ
 • Am creat cursul on line Bujorul Din Hârtie Creponata
 • Toate cursurile on-line au fost un real succes

Te întrebi ce beneficii vei avea în urma acestui curs ?

 Vei avea rezultate concrete în urma cursului, mărturie sunt ceilalți participanți la cursurile mele.

 • Vei învăța să faci Trandafirul David Austin, în diferite etape de înflorire și aceste cunoștințe îți vor rămâne pe viață, chiar dacă totul se petrece on-line.
 • Vei primi 8 lecții video despre construcția trandafirilor, în total 2 ore de explicații fără secrete.
 • Vei învăța să pictezi hârtia și asta îți va fi de ajutor în toate proiectele tale.
 • Vei primi bonusuri 😉 care te vor ajuta să realizezi designuri florale deosebite.
 • Vei primi explicații live, în grup, despre tot ceea ce trebuie să știi pentru a face flori realistice.
 • Vei scurta la maxim timpii de învățare fără să petreci ore în șir la masa de lucru studiind.
 • Vei adăuga rapid o floare nouă în portofoliul tău și astfel vei impresiona pe toată lumea.
 • Vei avea un hobby care te va relaxa și îți va aduce o stisfacție enormă.
 • Vei putea comercializa florile lucrate de tine și așa vei recupera banii cheltuiți pe materialele folosite, ba chiar poți recupera și banii cheltuiți pe curs, așa cum au făcut deja unele dintre cursante.
 • Florile tale vor fi într-adevăr apreciate de toată lumea, iar nopțile pierdute pentru studiul vor fi doar amintiri.
 • Fiind un curs on-line, il vei putea parcurge in ritmul tau.

Înscrierile sunt posibile doar până în data de 15 ianuarie !


Ce vei primi concret în cadrul acestui curs

Construcția trandafirului David Austin

Cursul se va desfășura într-un grup privat de Facebook, și vei avea acces pe viață la toată informația primita.

Poți parcurge acest curs din confortul casei tale, în ritmul tau și nu trebuie sa iti faci griji dacă nu vei fi prezentă live, pentru că toată informația va rămâne salvata in grup.

Cel mai important pas în realizarea florilor din hârtie creponată, realistice, este pictarea hârtiei .

Am pregătit pentru tine o lecție video în care îți arat, la obiect, cum pictez eu hârtia creponată pentru majoritatea florilor pe care le realizez.

Vei primi pe grup in format PDF toate sabloanele necesare pentru constructia trandafirilor

Pentru construcția trandafirilor David Austin vei avea 8 lecții video în care îți arat, pas cu pas, cum să realizezi floarea înflorită la maxim, doua variante de boboci și frunzele acestora.

Video-urile sunt bine structurate iar  tu ai  să înțelegi exact ce ai de făcut pentru a face flori frumoase 

Ne vom vedea live de 2 ori în cadrul cursului.

În primul live îți voi da toate explicațiile necesare ca tu să poți porni la drum încrezătoare și cu  mult entuziasm iar în live-ul 2 te voi ajuta să depășești eventualele provocări întâlnite pe parcurs.

Tot în live 2 vei primi 3 bonusuri foarte prețioase 

Temele din cadrul cursului sunt foarte importante atât pentru tine cât și pentru mine. Pe mine mă ajută să evaluez cât de bine ai înțeles și asimilat informația primită, așa te voi putea ajuta în timp real să corectezi eventualele greșeli de construcție a florilor.

Vei primi ghidare și feedback  din partea mea pe tot parcursul cursului, dar și după. Feedback-ul va fi sincer și constructiv iar asta înseamnă că vei ști exact ce anume ai de corectat la florile tale.

 

Am pregătit pentru tine ca si bonus 2 tipuri de verdeață plus eryngium. În total ai 3 bonusuri …fain nu?

BONUS

Pe lângă tot ce ți-am prezentat mai sus, îți voi mai oferi și trei bonusuri valoroase pentru acest proiect
frunze
Doua tipuri de frunze, foarte rapid de realizat și de un efect fantastic care îți vor da un aer fresh aranjamentelor tale.

Am pregătit pentru tine Eucalipt roze gold și crenguțe cu frunze, pictate în doua tehnici de lucru diferite care te vor ajuta să dai un aer elegant oricărui tip de design floral pe care vrei să îl concepi.
Simplitatea și rapiditatea cu care vei învăța să faci aceste 2 tipuri de verdeață te vor scuti de mulți bani cheltuiți cumpărând verdeața artificială.
În plus tehnicile de colorare a hârtiei te vor ajuta și în alte proiecte.

fr
Voi împărtași cu tine și metoda mea de lucru pentru construcție Eryngium

Acestă nouă floare va aduce un plus de textură în aranjamentele tale, Eryngium fiind o plantă foarte apreciată și de care te vei îndrăgosti atât tu, cât și clienții tăi.

Înscrierile sunt posibile doar până în data de 15 ianuarie !

Înscriere integrală 349   preț redus  297RON doar până în 31 dec

 Această ofertă este disponibilă doar la 31 decembrie. Ulterior prețul acestuia va crește. 
 1. Dă click pe butonul roșu și finalizează comanda în magazin.
 2. Verifică mailul pentru că acolo vei primi acces la grupul de curs 
Ce pierzi daca nu te inscrii la curs ?

Cursul este unul interactiv, asta înseamnă că voi fi 100% implicată în procesu tău de învățare și misiunea mea se va încheia atunci când tu vei face trandafiri atât de realistici, încât toată lumea va vrea să îi miroasă.

Ești dispusă să pierzi asta ?😉

 • Dacă nu iei măsuri nimic nu se va schimba. Dacă nu încerci să schimbi ceva în tehnica ta de lucru vei crea mereu aceleași flori și vei avea mereu același feedback de la cei din jurul tău. 
 • Fără o tehnică de lucru corectă vei avea un hobby care îți va genera mai multe cheltuieli decât profit.
 • Neavând rezultate imediate vei fi foarte tentată să renunți la  hobby -ul tău. 
 • Te vei întreba mereu cum alții reușesc să facă flori realistice. 
Tu alegi și indiferent de alegerea ta, eu și celelalte cursante înscrise deja, îți dorim succes!

Testimoniale de la cursul cu tema Bujorul

Trebuie să am experiență pentru a parcurge cursul ?

 

Dacă nu ai mai lucrat flori din hârtie creponată, vei avea nevoie de mai mult exercițiu pentru a realiza corect acești trandafiri, dar nu este imposibil. Trebuie doar să depui mai mult efort în procesul de învățare.   

Dacă faci deja flori din hârtie, cu siguranța vor fi multe secrete pe care le vei afla în cadrul acestui curs .

Hai sa recapitulam ce anume primești

 • Vei primi ghidare din partea mea și toate secretele tehnicii mele de lucru pentru trandafirul David Austin
 • Vei avea acces la grupul de curs toată viața și vei avea permanent acces la toate materialele din cadrul cursului
 • Vei primi constant feedback și suport din partea mea și te voi motiva să duci la bun sfârșit proiectul început
 • Vei primi teme pe care va trebui să le execuți
 • Vei primi sfaturi despre cum să protejezi florile pe termen lung
 • Vei face parte dintr-o cumunitate faină unde ne vom susține și încuraja reciproc
 • Vei primi materiale video de calitate și live-uri care vor completa toată informația de care tu ai nevoie

Înscrierile sunt posibile doar până în data de 15 ianuarie !

Înscriere integrală 349
Doar până în 31 ianuarie preț promoțional de 297 ron

Această ofertă este disponibilă doar până în data de 31 decembrie. Ulterior prețul acestuia va fi 349 ron 

 

Mini-curs GRATUIT !

Dacă nu ești pregătită încă pentru cursul Trandafirul David Austin, îți ofer posibilitatea să te abonezi cu adresa ta de e-mail la minicursul gratuit unde înveți să realizezi lalele.

 • Vei primi pe mail povestea și evoluția mea în arta florilor de hârtie.
 • Vei primi în total 4 mailuri (câte unul în fiecare zi) iar în ultimul mail vei avea link către videoul în care îți arat exact cum să construiești lalele.
 • În plus vei primi frecvent materiale și sfaturi ajutătoare pentru a-ți dezvolta hobby-ul.
 • Peste 3000 de persoane au parcurs mini-cursul și acum se bucură de minunatele flori și de articolele pe care le scriu.
Bună! Îți mulțumesc frumos pt toate e-mail-urile pe care le trimiți! Sunt multe lucruri pe care nu le știu și le aflu de acolo. Ma bucur tare mult ca am avut ocazia sa fac un curs cu tine și cu siguranță nu va fi ultimul. Nu știu de ce dar chiar am simțit ca trebuie să îți scriu câteva cuvinte și sa îți mulțumesc! Îți doresc o zi buna și sa ai grija de tine! 🤗😘
Flory
Abonat newslatter
Subscribe for Email Updates
Marketing by

Contact

Daca ai intrebari sau ai nevoie de informatii pe care nu le-ai gasit pe aceasta pagina, te invit să mă contactezi, o sa te ajutam cu mare plăcere.

 • Telefon: 0754240485
 • Orar: 09:00 - 17:00
 • contact@ralucadumitran.ro