Trandafirul David Austin, din hârtie creponată, este o provocare pentru tine?

Vrei să afli și tu secretele tehnicii mele de lucru pentru trandafirul David Austin?

Îți propun o călătorie interactivă în care eu voi fi ghidul tău personal în lumea florilor de hârtie.

Spune-mi dacă îți sună cunoscut...

Ești la început de drum în arta florilor din hârtie creponată și nu ești convinsă că poți realiza flori mai complexe precum trandafirul David Austin.
 
Vrei să adaugi flori din hârtie creponată noi în portofoliul tău dar ești nehotărâtă ce flori să alegi pentru studiu. În plus nu știi cu ce hârtie ar trebui să lucrezi o anumită floare și nu ai timp să faci cercetări în acest sens.
 
Complexitatea anumitor flori precum cea a trandafirului te copleșește și efectiv amâni realizarea de flori noi.  Sau efectiv nu ai timp să studiezi flori noi pentru că ori ai copii ori ai un job ce te stoarce de energie.
 
Vezi în jurul tău alte fete care fac flori din hârtie creponată realistice iar tu nu ai încredere că poți să faci flori la fel de frumoase.
 
trandafir david austin din hartie creponata

Te înțeleg perfect !

Am pierdut timp, energie și bani pentru a aduce aproape de perfecțiune realizarea trandafirul David Austin din hârtie creponată.
 
Dar după multe tentative eșuate, diverse tehnici încercate, hârtie si materiale stricate am gasit formula cea mai complexă și rapidă pentru a realiza trandafirul David Austin din hârtie creponată cât mai realistic.
 
Trandafirul David Austin este o floare faimoasă în întreaga lume și se bucură de un prestigiu deosebit. Această floare este folosită în majoritatea compozițiilor florale și foarte apreciată de mirese în buchetele lor. 
Chiar merită din plin efortul de a o studia și realiza din hârtie creponată.
Ce zici? Ți-ar plăcea să înveți să-l realizezi și tu?
 

Arta florilor din hârtie este cel mai frumos și benefic hobby  

Acest hobby este o adevărată terapie emoțională mai ales atunci când florile îți reușesc din prima încercare

Când am văzut prima data flori din hârtie creponată, efectiv am rămas fascinată. Știam sigur că trebuie să încerc să le realizez și eu.

Am cumpărat un braț de hârtie creponată din librărie și eram foarte entuziasmată că în sfârșit pot realiza și eu asemenea minunății. 

Dar nici prin cap nu-mi trecea că nu o să fac și eu flori la fel de frumoase de la prima încercare.

După ani de studiu în care mi-am creat propriile tehnici de lucru pentru realizarea florilor din hârtie creponată a venit momentul să împărtășesc secretele tehnicii mele de lucru cu toți cei ce își doresc să învețe să realizeze aceste minunate flori.

Deja sute de suflete au parcurs acest curs și au avut rezultate rapide și remarcabile.

 

 

 

Tu cât timp vrei să te mai chinui de una singură să înveți să faci flori realistice?

Nu te-ai săturat să tot urmărești tutoriale iar mai apoi să realizezi că florile nu îți ies ?

Îți propun o călătorie ghidată la finalul căreia vei face și tu flori realistice care să fure zâmbete

Cursul on-line este interactiv iar tu vei beneficia de suportul meu în tot procesul tău de învățare !

Metoda mea de lucru pentru realizarea trandafirilor David Austin este rapidă și simplă. Astfel vei realiza flori realistice din prima zi de curs exact ca și celelalte participante.

Lecțiile video puse la dispoziție în cadrul cursului sunt filmate profesional și surprind toate secretele tehnicii mele de lucru. În plus acestea sunt împărțite pe etape de lucru ca tu să poți urmări cu ușurință o anumită etapă de mai multe ori dacă este cazul.

Cursul se va desfășura într-un grup privat pe FaceBook. Practic vei avea nevoie doar de un telefon (laptop,PC sau o tabletă) și conexiune la internet și vei  beneficia de toate informațiile din curs din confortul casei tale în ritmul tău.

Vei primi acces și la grupul de curs unde poți participa la temele de grup ceea ce înseamnă că voi urmări îndeaproape evoluția ta și te voi corecta dacă va fi cazul. Și îți voi răspunde la toate întrebările tale, totul ca tu să nu pierzi timp prețios și vei avea acces pe viață la acest grup.

Te aștept să lucrăm împreună la visul tău, pe o structură de curs testată și care dă rezultate sigure.

 

 În grupul de curs s-au strâns deja multe informații prețioase pe care le-am oferit ca și bonus în cadrul cursului iar tu vei avea acces la ele. 

Vei putea vedea în grup atât temele realizate de colegele tale dar și feedback-ul pe care l-au primit și asta îți va fi de mare ajutor.

Vei primi indicații pentru realizarea aranjamentului asimetric și la finalul cursului vei avea un aranjament  de care te vei bucura la nesfârșit.

Acest curs este realizat așa cum mi-ar fi plăcut mie să învăț atunci când am început să lucrez flori din hârtie creponată și nu am nici un dubiu că la final nu vei reuși și tu să faci flori perfecte. 

Dacă își dorești să înveți flori noi dar vrei să fie o experiență plăcută te aștept cu drag la curs

Înscriere integrală – 449 RON doar 349 RON

Această ofertă de preț este disponibilă acum. Ulterior prețul cursului  va crește!

Imediat după achiziționarea cursului vei primi pe e-mail toate informațiile necesare accesării grupului.

Ce anume mă recomandă pentru a-ți fi ghid ?

Mi-am creat propria tehnică de lucru studiind florile naturale și am îmbunătățit-o constant pentru un aspect cât mai realistic
Sunt Raluca Dumitran

De șase ani lucrez flori din hârtie creponată, am trecut prin filtrul a sute de clienți și am fost nevoită să mă autodepășesc constant pentru a le satisface pretențiile. 

Am colaborat cu zeci de mirese care au apelat la serviciile mele, încântate de ideea că își pot păstra buchetul pentru toata viața. Majoritatea au optat pentru trandafirii David Austin, pentru ca dau o notă elegantă oricărui tip de compoziție florală. Unele dintre ele au rămas atât de plăcut surprinse încât au vrut să învețe să creeze aceste minunate flori eterne, devenind cursantele mele.

Ce beneficii poți avea dacă parcurgi acest curs ?

trandafirul - aranjament floral asimetric

Înscrie-te acum și află și tu cât este de fain să înveți pe o structură testată care dă rezultate sigure

Înscriere integrală – 449 RON doar 349 RON

Această ofertă de preț este disponibilă acum. Ulterior prețul cursului  va crește!

 • 00zile
 • 00ore
 • 00minute
 • 00secunde

Ce vei învăța concret în cadrul cursului?

În primul video îți voi povesti în detaliu despre fiecare material în parte pe care îl vei folosi pentru construcția trandafirilor. Îți voi pune la dispoziție și un material pdf cu lista materialelor și acolo vei avea și linku-uri către magazinele de unde le poți achiziționa. 

Cea mai importantă tehnică prin care florile mele par realistice este metoda de a picta hârtia creponată de 60g. În al doilea video din cadrul cursului vei învăța și tu să pictezi hârtia creponată iar această tehnică îți va fi de folos și pentru construcția altor flori.

Cursul este împărțit în lecții video pentru fiecare etapă de construcție în parte.

Patru dintre materialele video sun dedicate construcției trandafirului. Vei învăța să realizezi trandafirul înflorit, bobocul și boboci înfloriți și astfel vei putea realiza compoziții florale complexe folosind doar acești trandafiri.

Materiale video sunt filmate profesional și surprind toate secretele tehnicii mele de lucru. 

Vei primi șabloane în format pdf și astfel vei realiza trandafiri la fel de frumoși de fiecare dată.

Am filmat live construcția a trei tipuri de verdeață: eucalipt, crenguță de frunze și a eryngium. Înregistrarea live o vei găsi în grupul de curs.

În cadrul unui webinar live care este disponibil în grupul de curs  am explicat construcția aranjamentului asimetric. În urma explicațiilor puse la dispoziție participantele au realizat cu succes aranjamente asimetrice. Aranjamentele realizate de ele în urma explicațiilor oferite bonus s-au bucurat de un real succes și multe dintre fete și-au recuperat imediat banii cheltuiți pe curs.

În grupul de curs am organizat teme de grup. Prin intermediul acestor teme de grup pot verifica dacă ai înțeles corect metoda mea de lucru, astfel te voi putea corecta în timp real. În total ai patru teme de grup la care te sfătuiesc să participi și tu.

Dacă vei avea întrebări sau nelămuriri îți pun la dispoziție 2 întâlniri ori telefonic ori pe zoom unde vom putea discuta despre toate provocările întâlnite de tine în construcția trandafirilor David Austin.

Vei primi diplomă de participare doar dacă îți dorești și după ce vei duce la bun sfârșit toate temele. Diploma va fi în format pdf și se eliberează la cerere.

BONUS

Pe lângă tot ce ți-am prezentat mai sus, îți voi oferi încă două bonusuri foarte valoroase.
Raluca Dumitran
1 webinar înregistrat cu cei 6 stâlpi ce stau la baza afacirii cu flori din hârtie creponată

Am pregătit pentru tine un webinar de 4 ore în care îți prezint cele mai importante aspecte dacă vrei să faci un business din arta florilor din hârtie creponată. În cadrul webinar-ului îți voi spune care sunt pașii exact de urmat pentru a trece de la hobby la business

sdf
Podcast de 3 ore cu 4 invitate care au reușit să își transforme cu succes hobby-ul în business

Înregistrarea podcast-ului a fost o revelație pentru multe dintre fetele care își doresc să își transforme hobby-ul în business și acum vei avea acces și tu la el în speranța că te va motiva și pe tine.

Înscrie-te și tu la curs chiar azi și vei realiza trandafiri realistici care vor fura multe priviri!

Înscriere integrală – 449 RON doar 349 RON

Această ofertă de preț este disponibilă acum. Ulterior prețul cursului  va crește!

 • 00zile
 • 00ore
 • 00minute
 • 00secunde

Mi-ar face mare plăcere să-ți fiu și ție ghid în construcția trandafirilor David Austin!

Acest curs merită parcurs dacă îți dorești să faci flori din hârtie creponată realistice fără nopți pierdute pe studiu și fără materiale aruncate.

 • dacă ești începătoare nu-ți face griji, explicațiile din curs sunt foarte clare și toți participanții de până acum au avut rezultate remarcabile
 • iar dacă ai experiență și încă nu a făcut trandafiri David austin până acum nu vei regreta această călătorie ghidată. Vei avea foarte repede o flore nouă în portofoliul tău și nu orice floare ci una foarte apreciată de toți iubitorii de flori.
 • la finalul cursului toți te vor întreba dacă florile tale sunt naturale.
trandafir david austin din hartie creponata

Aranjamente realizate în cadrul cursului

Hai sa recapitulam ce anume primesti

Înscriere integrală – 449 RON doar 349 RON

Această ofertă de preț este disponibilă acum. Ulterior prețul cursului  va crește!

 • 00zile
 • 00ore
 • 00minute
 • 00secunde

Contact

Daca ai intrebari sau ai nevoie de informatii pe care nu le-ai gasit pe aceasta pagina, te invitam sa ne contactezi, o sa te ajutam cu mare placere.

Învață și tu să creezi flori din hârtie creponată, realistice, accesând cursurile pe care ți le pun la dispoziție.